Direct naar

Servigroup Hotel Pueblo ***

Calle Ibiza 17, Benidorm
Tel. +34 965 853 150. Fax +34 966 805 166
Website: servigroup.com/en/hotels-in-benidorm/servigroup-pueblo-benidorm-hotel

Categorie: 3 sterren hotel

Servigroup Hotel Pueblo ligt redelijk gunstig, het marktterrein ligt om de hoek, de “Engelse wijk”, met honderden pubs, discotheken en nachtclubs begint aan de overkant van de straat.

Het bestaat uit een hoofdgebouw en vijf aangrenzende blokken rondom het zonneterras en zwembaden van het hotel met mediterrane tuinen. De comfortabele voorzieningen omvatten vier zwembaden, waarvan één verwarmd, twee bars, groot restaurant, tafeltennis, petanque, biljart, sjoelbak. Voor de jongsten speeltuin met glijbanen, speelgoed en zwembad, miniclub (hoogseizoen) met  films en games. Delphi Kids Club (hoogseizoen) met workshops en activiteiten. Uitgebreid programma overdag en ‘s avonds voor volwassenen, met shows en live muziek. Boutique met geschenken en accessoires. Gratis Wifi in het hele hotel, inclusief buiten.

Afstanden: Benidorm centrum 1,5 km, Levantestrand 1 km, winkels binnen loopbereik: Avenida del Mediterraneo, Avenida Ametlla de Mar, markt op woensdag en zondag om de hoek, nachtleven 100 m, bushalte 300 m.

Share

Geef je mening

  

  

  

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Op de kaart