Direct naar

Ka-Ré Vakantiewoningen Costa Blanca

Verhuur van vakantiewoningen aan de Costa Blanca

Wat wij vooral doen is zorgen voor een persoonlijke service, die u vanaf het moment van uw boeking tot aan de terugkeer thuis na uw vakantie, zult voelen. Tijdens uw verblijf, staan wij altijd voor u klaar. Geen koele zakelijke aanpak, maar een persoonlijke benadering, dat is wat u van ons kunt verwachten.

Wij zorgen ervoor, dat uw vakantieverblijf op en top in orde is, als u aankomt. De schoonmaak doen wij volledig in eigen beheer, zodat wij de mogelijkheid hebben hierbij goed de vinger aan de pols te houden. Voor technische probleempjes werken wij samen met een vast team van technici.

Onze accommodaties zijn prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Wij hebben de afgelopen jaren nauwelijks enige prijsverhoging doorgevoerd. Vergelijkt u maar!

Wat vooral belangrijk is: de woning, die u boekt is van een particuliere eigenaar. Dat betekent, dat de inrichting uitgebreider en vollediger is, dan wat u in de meeste vakantiecomplexen aantreft. U zult zich daardoor snel thuis voelen, want alle comfort is aanwezig. In onze woningen treft u bij aankomst onder meer een uitgebreide map, waarin u veel informatie aantreft over de mogelijkheden, die u in de omgeving heeft. Een vakantie aan de Costa Blanca biedt meer mogelijkheden dan alleen zon, zee en strand.

Heeft U persoonlijke wensen: vraag het ons. De boodschappen in huis halen: stuur ons een lijstje en wij regelen het, zodat u bij aankomst wat in huis heeft.

Ook de volgende services kunnen wij voor u verzorgen

  • Auto huren
  • Greenfee op de golfbaan regelen
  • Extra kinderbedje
  • Barbecue huren
  • Etc. etc.

Op onze website vind u alle informatie. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen

Apartado de Correos 359
03170 Rojales, Alicante Espana
Tel/Fax: 0034-965 702 679
Mobiel: 0034-678 303 393
Website: vakantiewoningencostablanca.nl
Email: ka-re@costablancavakantiewoningen.nl

Share

Geef je mening

  

  

  

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Op de kaart